Godisfabriken

Godisfabriken är idag en av den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 25 talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors, Charlottenberg, Långflon, Abisko och Haparanda. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen som är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 500 anställda och omsätter cirka 1,8 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut

Brinner du för butiksdrift och att leverera den bästa kundupplevelsen? Vill du vara med och driva ett spännande koncept i fina naturmiljöer? Då kan du vara den vi söker.

Vi söker nu en Vice butikschef till vår butik i Abisko. Butiken är delvis livsmedelsbutik och kombineras med ett brett konfektyr och tobakssortiment. Vi drivs av att alltid ge den bästa kundupplevelsen, både i sortiment och service. Butiken är även ombud för post, apotek och Systembolaget. 

Arbetsuppgifter

Din roll innebär att tillsammans med Butikschef driva och ansvara för butikens uppsatta mål, resultat och dess verksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet i butiken, skapa rutiner för den dagliga driften, budgetering och schemaläggning av personal. Beställning, upplockning, påfyllning av varor, kassaarbete samt ett generellt ansvar för butiken och butikens produkter och kunder. Stor del av tjänsten bygger mycket på ett självständigt arbete och ansvarstagande samt servicemedvetenhet och kundkontakt. 

Kvalifikationer

Du får möjlighet att jobba i en fantastisk butik med många spännande möten med människor från hela världen. Därför behöver vi ditt engagemang, din flexibilitet, din problemlösning, ditt goda ledarskap och den allra bästa kundservicen. Vi önskar oss tidigare erfarenhet av arbete inom handel och allra helst livsmedelsbutik. 

Som person är du social och framåt du är van vid att jobba självständigt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. 

Meriterande är tidigare ekonomi och ledarskap.

Vi ser med fördel att du är 20 år eller äldre

Vi erbjuder möjlighet till boende.

Villkor

Lön och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Vi tillämpar Alkohol- och drogtest i samband med rekryteringsprocessen.

Intervjuer kommer ske löpande så skicka gärna din ansökan snarast!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, snarast.
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Abisko
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/10
Publicerat 2021-09-30
Sista ansökningsdag 2021-10-30

Tillbaka till lediga jobb