Godisfabriken Abisko

Godisfabriken är idag en av den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 25 talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors, Charlottenberg, Långflon, Abisko och Haparanda. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen som är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 500 anställda och omsätter cirka 1,8 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut

Beskrivning

Gillar du mötet med kunden och brinner för försäljning?

-Då har du hittat världens roligaste jobb hos oss!

Är du en utåtriktad person som sprider positiv energi, brinner för service och har en grundläggande ambition att alltid överträffa kundens förväntan. Har du lätt för att lära dig nya saker och hanterar stressiga situationer utan problem, uthållig, morgonpigg och gillar ett högt tempo! Då kan du vara rätt person för oss! 

DINA ARBETSUPPGIFTER:

Du arbetar med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i butiken vilket innefattar inleverans, påfyllning och uppackning av livsmedel, lösviktsgodis, paketerad konfektyr, läsk, tobak och kassatjänstgöring.
Butiken är även post och- apoteksombud. Du är den som ger våra kunder den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Godisfabriken.

Vi värdesätter din personlighet men självklart är tidigare erfarenheter inom handeln meriterande. Vi ser med fördel att du är 20 år eller äldre.

Vi erbjuder boende för våra anställda 

Som anställd på Godisfabriken omfattas du av kollektivavtal mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund

Välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande så ansök gärna redan idag !

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Kiruna
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8
Kontakt
  • Hanna Ristwall, 0703612523
Publicerat 2021-09-17
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Tillbaka till lediga jobb