215 Godisfabriken Abisko

Godisfabriken är idag en av den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 25 talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors, Charlottenberg, Långflon, Abisko och Haparanda. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen som är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 500 anställda och omsätter cirka 1,8 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut

Butiksmedarbetare till Godisfabriken Supermarket i Abisko

Gillar du mötet med kunden och brinner för försäljning? -Då har du hittat världens roligaste jobb hos oss!

Du är en utåtriktad person som sprider positiv energi till dina kollegor, brinner för service och har en grundläggande ambition att alltid överträffa kundens förväntan. Har lätt för att lära dig nya saker, hanterar stressiga situationer och trivs med att arbeta i ett högt tempo!

DINA ARBETSUPPGIFTER:

För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge för bra service och ser vikten av att alltid överträffa kundens förväntningar. Du arbetar med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i butiken. Vilket innefattar inleverans, påfyllning och uppackning av livsmedel, lösviktsgodis, paketerad konfektyr, läsk, tobak och kassatjänstgöring. Butiken är även post och- apoteksombud. Du är den som ger våra kunder den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Godisfabriken.

Vi värdesätter din personlighet men självklart är tidigare erfarenheter inom handeln meriterande. Vi ser med fördel att du är 18 år eller äldre.

Vi erbjuder kollektivboende för våra anställda 

Som anställd på Godisfabriken omfattas du av kollektivavtal mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kiruna
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Kontakt
  • Alexander Hjelm Åslin, +460731806339
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Tillbaka till lediga jobb